Sugen på att köpa en cykel

Något jag har gått och funderat på ett tag, det är att köpa mig en ny cykel. Jag har nu, en gammal, sliten cykel, som inte kommer att hålla så mycket länge till. Tror inte det är någon idé att lämna in den och laga heller. Har kikat lite på att kanske köpa en elcykel från Elcykelpunkten. De har en modell som heter Marvil. Den verkar bekväm och dessutom snygg. Eller ja, när det gäller Marvil så har de ju flera modeller av detta märke, men den jag har tittat på är en damcykel, med korg och pakethållare.

Ut och cykla lite

Sommartid så älskar jag att sätta mig på cykeln och ta mig ut på landet. Det är en verklig slags sommarkänsla över det tycker jag. Ni vet man ser vidsträckta fält med ängar, sädesslag och annat. Det är bara så mysigt. Det är inte ovanligt att jag packar mig en korg med picknick och tar med mig. Sen så cyklar jag ett par mil, för att hitta det perfekta stället att stanna och fika på. 

Testa elcykel

Såg att man innan köp av en elcykel Marvil, kan få låna en, så att man kan få testa på att känna hur det känns att cykla med en sådan. Det är ju en bra idé för då kan man säkerställa att man verkligen gillar den cykeln man tänkt sig köpa. Så det är nog vad jag ska göra innan jag köper en egen.

 

 

13 May 2018