Spa för hundar

Jag och en kompis pratade om att vi skulle åka på spa framöver. Det är ju bland det bästa som finns. Det kom mig att börja fundera på om det finns spa för hundar. Det finns ju salonger för dem, så att de kan trimmas och så, men finns det spa? När jag sökte runt efter det så hittade jag ett! Det ligger i Skåne. Hundpensionatet heter det visst. Sen finns det en massa bra hotell som är hundvänliga och som man kan ge dem spa på verkar det som. Själv kanske man ska ta en vaxning Malmö om man ändå är i Skåne!

Spa för matte

När jag och min kompis ska åka på spa, så ska det däremot vara hundfritt är tanken. Jag kommer att lämna dem hos en vän jag har som gärna ställer upp som hundvakt. Det kan vara skönt att få komma iväg på egen hand utan att behöva tänka på att hundarna ska gå ut, ha mat, vatten och aktiveras. 

Vi har inte bestämt oss för vilket spa vi ska åka till än, men det ska bli minst över en helg är tanken. Så det måste ju vara ett spa som har hotell med så att man kan stanna över på samma ställe. Sedan är det bra om det är ett spa där det finns en massa behandlingar att välja på! Vill gärna ha massage och lite annat nämlligen. Får väl sätta mig och kolla vad det finns för spa!

4 Aug 2019