Se om sitt hus

När man äger ett hus så finns det alltid saker att fixa och dona med. Det är en trädgård som ska skötas, gräs som ska klippas, tak som ska hålla, och skottas på vintern och så vidare. Det gäller att se om sitt hus på bästa sätt. Hur man gör det på bästa sätt kan man läsa om i en husguide på nätet till exempel. På nätet kan man även hitta tips på en mängd andra saker, som man kan göra med sitt hus, eller sin trädgård. 

Funderar på att skaffa växthus

En sak jag såg på nätet var just detta om att bygga upp ett eget växthus. Det är något jag känner att jag skulle vilja ha. Ett lagom stort sådant. Jag har en vän, som har byggt ett jättestort växthus, det är enormt! I detta växthus har han bland annat vindruvor och annat. Jag skulle kunna tänka mig att med ha ett så stort växthus, men vet inte om jag har platsen. Men ett litet växthus skulle funka det med.  Dock får det ju gärna vara så att man ska kunna stå upprätt i det, så att man kan odla sina saker.

Ta tag i trädgården

Även om det bara är mars, så är våren snart här och det är så att då är det ju mycket som ska göras i trädgården. Ska nog köpa en ny skottkärra i år och lite nya redskap så att jag är redo när våren gör sitt intåg.

14 Mar 2018