Minimal skillnad mellan fint och fult

Smaken är verkligen delad, det insåg jag för hundrade gången i dag. Jag var på hundpromenad med mina hundar och stötte på en kattägare som var ute med sina två katter. Det var två katter helt utan päls. Jag har aldrig sett så fula katter i hela mitt liv. Har du sett någon sådan katt? De är fula hur man än betraktar dem. De har uppåtstående öron och ett alldeles skrynkligt skinn. Ibland ser de ut som några aliens med sina smala ögon.

Gillar inte folk med mycket pengar och dålig smak

Bland det värsta jag vet är människor som har mycket pengar men taskig smak. Finns det något värre? Har du varit med om det? Du har träffat någon som har så mycket av rikedomar att de kan strö pengar omkring sig hur som helst. De klär sig i betonggrått, köper hem betonggrå soffor, fåtöljer och mattor. Allt i deras hem är dyrt - och betonggrått. Eller så har de en tacky smak. Allt i deras hem går i guld. Alla saker de äger är pråliga - och fula. Det är bland det värsta jag vet. Deras smycken är också tacky. Håret och kläderna är tacky. Jag tror du vet vad jag menar.

Bli inspirerad och välj ett fint hus

Det är ju bra att vi alla har olika smak. Tänk om alla tyckte som jag? Det skulle bli väldigt tråkigt. Just för att andra har en annan smak än vad jag har gör världen så mycket mer spännande, det gäller också det vi tycker är fint när det gäller hur vi vill bo. Vi tycker alla om olika hus. Gå in du också och bli inspirerad av denna blogg; www.finahus.nu. Bli inspirerad och kolla in vilket sorts hur du själv vill ha.

13 Oct 2017