Fönsterbyte, hur gör man det?

Är det någon av er som bytt fönster förut? Jag pratade med min bror och de sa att det var fönsterbyte på gång hos dem. Jag vet inte vad det är för skick på mina fönster. Har inte direkt tänkt på det. Visste inte ens att man kanske behöver byta dem. Men det är klart, bor man i ett hus, som är många år, så håller väl inte alla delar för alltid. det ska bytas ut både det ena och det andra. Frågan är ju om man ska byta fönster på egen hand eller låta någon annan göra fönsterbytet?

Vem kan hjälpa till att byta fönster?

Vem kan byta fönster åt en? Är det en vanlig hantverkare som man kontaktar, eller finns det särskilda hantverkare som gör det? Eller är det en glasmästare man ska vända sig till? Ni ser, jag har många frågor och då vet jag ju inte ens om jag ska byta fönster. Jag kanske kan fråga min bror kom jag på nu och se hur de gjorde när de bytte fönster. Kanske han även kan kolla om jag behöver byta!

Andra planer för veckan

Utöver att kolla över detta med fönster, så har jag en vecka där jag ska engagera mig lite i ett av mina rum, med att renovera och tapetsera. Tycker att hösten är en perfekt tid att göra det på. Det är så blött och regnigt ute, så det lockar inte att gå allt för långa promenader med hundarna. Då är det bra att ha saker att göra inomhus.

23 Oct 2017